Kul att studsa!

Det spelar egentligen ingen som helst roll hur gammal man är. Gillar man att studsa så gör man! Både stor som liten kan ha mycket roligt med en kvalitativ studsmatta, som både klarar av olika slags viktklasser och är säker för den som hoppar på samma gång.

Både vuxna och barn kan ha oerhört mycket kul med en studsmatta av den bättre sorten. En sådan som klarar av ett brett spektra av olika viktklasser när det kommer till de som brukar den och som är tålig och hållbar i största allmänhet. En studsmatta ska självfallet även vara säker för den som använder den, vare sig det rör sig om ett barn eller en vuxen person. Det gäller att skaffa sig en matta där inga onödiga håligheter förekommer och där man därigenom inte kan trampa igenom på ett farligt sätt. Ja, studsmattan ska helt enkelt inte bara vara en rolig leksak, utan även utformad för att minimera de risker som alltid finns när man aktiverar sig på ett vis som detta.

Bra för kroppskontrollen

En studsmatta är ett utmärkt redskap för att lära sig att öva upp delar av sin egen kroppskontroll, helst hos de yngre. Alla som hoppar tränar upp sin balans och de lite mer äventyrliga tränar även på att vänja sig vid rotationer av olika slag om man är en av dom som gillar att slå volter både framåt och bakåt.

Kan användas även på vintern

Även om studsmattesäsongen just nu lider mot sitt slut i de allra flesta delar utav landet, så är det faktiskt fullt möjligt att placera en studsmatta inomhus. Har du bara nog med plats, samt den takhöjd som krävs för att man inte ska riskera att kunna slå i huvudet i taket, är det inga som helst problem med inomhushoppning om du valt en modell med skyddsnät. Skillnaden med skyddsnät och inte, är att du genom detta förhindrar att man faller ut på det hårda golvet, något som inte är lika farligt om din studsmatta är placerad på en gräsmatta, som är ett betydligt mjukare underlag.

Krister Eriksson

Vem gillar inte att spela online, i alla fall jag älskar denna form av spel på nätet och delar här med mig av spel i alla dess former. Hoppas du gillar det du läser och återkommer till min sajt.