Vilken hobby är din?

Vi människor vill ofta ha något att pyssla med som gör att man får göra något annorlunda mot för det man kanske jobbar med dagligen. Det finns många aktiviteter som lockar till hobbyverksamhet och alla är vi olika och hobbys likaså. Vilken är din hobby?

Sport

Sport har alltid lockat många utövare och att man börjar med någon sport i ungar år är inte så konstigt då det är så stort. Sporten kanske följer med i uppväxten och man gillar verkligen att både utöva och kolla på sport. Fotboll är ju en av världen största sporter och det är inte konstigt att det är så många som gilla just fotboll.

Fotografera

Att fotografer är något som kräver en viss kunskap, visst det går idag att fotografera med mobilen, men vill man ta den där speciella solnedgången eller ett norrsken så kanske inte mobilens objektiv är bra nog att fånga upp alla färger och information i bilden, då krävs det lite bättre kamera och mer kunskap om hur man får en bra bild.

Måla

Att måla en tavla är inte det allra lättaste och har du talangen så finns det möjlighet att fånga upp i en tavla intressanta motiv eller måla något abstrakt som fler tycker om. Som med de flesta hobbys så blir man bättre ju mer man håller på och det finns många bra kurser att gå för att förbättra sitt måleri.