Allt för barnens maskeradfest

En maskeradfest för barn kan vara ett roligt och spännande sätt att fira ett speciellt tillfälle eller en högtid. Så som en födelsedag eller kanske halloween. På en maskeradfest uppmuntras gästerna att bära masker och kostymer för att förvandla sig till sina favoritkaraktärer och det är bara fantasin sätter gränser.

Planera en maskeradfest

När du planerar en maskeradfest för barnen, välj först ett datum och en plats som passar dina gäster. Blir ni många kanske du behöver hyra en lokal exempelvis. Skicka sedan ut inbjudningar där du uppmuntrar gästerna att klä ut sig med kostymer och masker.

För underhållning på festen kan du planera för spel och aktiviteter, till exempel en skattjakt eller en kostymtävling. Det kan också vara bra att planera musiken i förväg. En bra idé är att skapa en spellista på Spotify som du kan starta på festen.

Det finns en mängd olika barnvänliga snacks och drycker att välja mellan till festen. Vill du ha sockerfria alternativ kan du välja exempelvis popcorn, frukt, korv med bröd och sockerfri saft i olika smaker.

Shoppa saker till maskeradfesten

Det kan vara mycket att fixa inför en maskeradfest för baren och då kan det vara bekvämt att handla det du behöver på nätet.