Förbered inför sommarens båtutflykter

Även fast det stundtals verkar avlägset, så är sommaren på väg. Därför är det smart att redan nu börja planera inför alla kommande båtutflykter. När en ny säsong vankas är det bra att se över och investera i nya tillbehör.

Gå in och beställ via nätet. Oavsett om du är i behov av nya flytvästar eller smidiga redskap och tillbehör som förgyller båtlivet.

Allt ni behöver för en lyckad båtutflykt

När ni ska njuta av havets sälta är det viktigt att tänka på säkerheten framförallt. Satsa på flytvästar som passar till hela familjen. Dessutom finns det faktiskt flytvästar som passar till hunden också, så att er fyrbenta vän kan hänga med ut på havet. Om ni vill tillreda maten på båten, finns det flera olika varianter av gasolkök. Visst kan vi enas om att maten smakar extra gott till havs?

Kom ihåg att vårda båten väl

Båtens underhåll är väldigt viktigt. Både i förebyggande syfte och även vid synbart slitage. Här finner du allt ifrån praktiska redskap för vaxning, rengöring och all slags slipning och mycket därtill. När du gett båten lite extra kärlek och omvårdnad före premiärturen kommer den kommande säsongen säkert bli en riktig succé.