Ett tåginspirerat kalas

Att komma på ett specifikt tema för ett barnkalas kan vara svårt, men ofta har barn något som intresserar dem särskilt mycket för tillfället. Det kan till exempel vara allt ifrån hästar, sjörövare och båtar till tåg och då kan du använda det som tema för kalaset.

Tuff Tuff

När du valt tema på barnkalaset är det dags för inhandling och dekorering, men innan dess är det bra om du har skickat ut alla inbjudningar. Du kan välja mellan att antingen göra egna inbjudningskort eller köpa inbjudningskort som följer temat. Köper du dem färdiga har du en mindre tidskrävande sak att tänka på. För det finns mycket att tänka på när du planerar ett barnkalas.

Tårtan är höjdpunkten för många och vill du göra en tårta som följer temat kan du köpa en form med tåg som motiv. Produkter för dig som håller ett kalas i tågets tema är till exempel dekorationer med Tåget Thomas. För att du ska kunna hålla dig till temat finns det allt från dukar till sugrör med Tåget Thomas som motiv.

Roliga tillbehör

Kalashattar är något som barn tycker om och även dessa finns för tågtemat. Lekar är en viktig del och ett alternativ är en fiskedamm. Det finns kalaspåsar att köpa som du kan fylla med bland annat godis. Som en liten överraskning kan du även lägga i klistermärken med Tåget Thomas. Ballonger är ett måste på alla barnkalas och även de finns med tågmotiv.

Något som har blivit populärt på barnkalas är piñatas. Du fyller dem med godis och låter därefter barnen turas om med att slå på den tills den går sönder.

Krister Eriksson

Vem gillar inte att spela online, i alla fall jag älskar denna form av spel på nätet och delar här med mig av spel i alla dess former. Hoppas du gillar det du läser och återkommer till min sajt.