Att anordna en babyshower

Att hålla en babyshower för en gravid kompis har vuxit sig större här i Sverige på senare år, men det är egentligen en tradition från USA. Vanligtvis ges presenter till den blivande mamman och det bjuds på diverse sötsaker. Det är enkelt att baka fina kakor som passar perfekt vid firandet. Om bebisens kön är känt kan ni dekorera dem med antingen blått eller rosa.

Presenter till blivande mamman och bebisen

Givetvis ska den blivande mamman och bebisen få en fin present när det är babyshower. Det finns en mängd saker som du kan ge bort och mycket kan du hitta på nätet. Fördelarna är många med att handla på nätet, du slipper bland annat gå ut i affärer samtidigt som utbudet brukar vara större. Varför inte välja några fina babysockor och skor som den nyfödda kan ha på fötterna?

Dekorationer och dukning

Även dekorationer och dukning är viktigt för att det ska bli en lyckad babyshower. Dekorationerna brukar vanligtvis gå i rosa eller blått beroende på bebisens kön, men om det inte är avslöjat kan ni köra en blandning eller välja en helt annan färg. Dukningen ska gärna gå i samma färgtema när det kommer till dukar och servetter, gärna i kombination med vitt för en snygg och enhetlig fest.