Presenter till tågentusiasten

När det är dags att köpa present till en riktig tågentusiast, så är det självklara valet att hålla sig inom temat “tåg”. Tågintresset är brett och kan sträcka sig från modelltåg till att vara intresserad av tågets historia, ångtåg och även moderna tåg. Här kommer tips på olika passande gåvor:

Böcker

Det finns mängder av böcker om tåg, till exempel serien “Allt om modelltåg” som finns i många nummer, och även går att skicka som present. Det är ett roligt och annorlunda alternativ till att skicka blommor på födelsedagen

Ballonger

Om det ska ställas till med fest, vad passar bättre än ballonger? Beställ ballonger med tågtryck så blir det garanterat en unik och uppskattad dekoration på festen. Den snyggaste ballongen går alltid att spara och används förslagsvis som dekoration till modelljärnvägen.

Tågresa

Om tågentusiastens tågintresse inkluderar riktiga tåg och tåg-historia, så är denna upplevelse en perfekt present! En tur med ett ångtåg på Österlen, trerätters middag och härliga miljöer från dåtidens Sverige.

Modelltåg

En annan given present är självklart modelltåg med tillbehör. Det finns oändligt med tillbehör att lägga till i samlingen.

Tågleksaker

Till en riktigt ung tågälskare finns också stort utbud av tågbanor, tåg och tillbehör. Detta kan även vara en rolig present till en äldre tågentusiast med barnasinnet kvar, eller som helt enkelt är nostalgisk och minns sina tågbanor från barndomen.

Krister Eriksson

Vem gillar inte att spela online, i alla fall jag älskar denna form av spel på nätet och delar här med mig av spel i alla dess former. Hoppas du gillar det du läser och återkommer till min sajt.